ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ 2- 1 ΚΙΛΚΙΣΙΑΚΟΣ. ΝΙΚΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΙΡΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝΑ
Την 8η νίκη του στο φετινό πρωτάθλημα πέτυχε ο Απόλλωνας που επιβλήθηκε του Κιλκισιακού στο γήπεδο Παραλιμνίου με 2-1.
Ο Απόλλωνας ευτύχησε να προηγηθεί με την συμπλήρωση του πρώτου 15λεπτου με σουτ του Χάρη Τοπάλ με το αριστερό πόδι και κακή εκτίμηση της φάσης από τον τερματοφύλακα Χατζηβασιλάκη.
Από το γκολ και μετά ο Απόλλωνας είχε μεν την κατοχή, ωστόσο δεν κατάφερνε να φτάσει με ευκολία στην αντίπαλη εστία,πλην ελαχίστων εξαιρέσεων. Με περισσότερη προσοχή στην τελική πάσα , θα υπήρχαν οι κατάλληλες προϋποθέσεις για να κάνει το 2-0 πριν την λήξη του ημιχρόνου. Παρόλα αυτά όμως είχε τις ευκαιρίες του στο α΄ ημίχρονο.
Στο 25΄ ο Λιάρας έκανε ωραίο σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή που εξουδετέρωσε ο αντίπαλος τερματοφύλακας.
Η μεγαλύτερη ευκαιρία του πρώτου μέρους ήρθε δύο λεπτά αργότερα, στο 27΄, όταν ωραία κάθετη μπαλιά του Τοπάλ, ο Πεκρής βγήκε απέναντι από την εστία, ωστόσο ο τερματοφύλακας είπε και πάλι όχι.
Οι συνθέσεις:
ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ ( Παύλος Δημητρίου): Ευαγγ. Παπαδόπουλος, Σταυρ. Παπαδόπουλος, Τοπάλ, Κουτζαβασίλης ( Lovecchio), Κούτλας, Τζαμπέγια, Νικολαϊδης (Καρυπίδης), Λιάρας (Παναγιωτόπουλος) , Πεκρής (Λαδόπουλος), Γιαννόπουλος, Γαϊδαρτζης.
ΚΙΛΚΙΣΙΑΚΟΣ: Χατζηβασιλάκης, Τοπαλίδης, Φασουλάκος, Βόσδου, Σωνίδης, Καρασαββίδης, Μπελίτσας, Δημητριάδης, Πιπερτζής, Βαταμίδης, Κωσταγιάννης.