Web
Analytics


OFFICIAL SITE OF
APOLLON PARALIMNIOU

ΑΡΗΣ ΣΚΟΤΟΥΣΣΑΣ – ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ

ΑΡΗΣ ΣΚΟΤΟΥΣΣΑΣ 1 - 0 ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ
06 Φεβ 2019 - 15:00ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΠΣΣ "BRISTOT" -(ΗΜΙΤΕΛΙΚΗ ΦΑΣΗ) - ΣΚΟΤΟΥΣΣΑ

Ο Άρης Σκοτούσσας έκανε την έκπληξη και πέτυχε μεγάλη νίκη απέναντι στον ΑΠΟΛΛΩΝΑ, στο πρώτο αγώνα της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου “BRISTOT”.

Το γκολ πέτυχε ο Μάγκος στο 32ο λεπτό, μετά από εκτέλεση κόρνερ και κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι. Ο ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ δεν ήταν καλός σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού, έχασε ελάχιστες ευκαιρίες για να πάρει κάτι θετικό από το χθεσινό παιχνίδι.

Θα έχει την ευκαιρία να επανορθώσει στον επαναληπτικό που θα διεξαχθεί στο Παραλίμνιο. Η ημερομηνία διεξαγωγής δεν έχει οριστεί ακόμα από την διοργανώτρια αρχή. Σειρά παίρνει το πρωτάθλημα με ένα δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Άρη Αβάτου.

Οι συνθέσεις:

Άρης Σκοτούσσας (Χρ. Πεμπές): Ρόβας, Βουγιουνδρούκας, Ξενοφώντος (85ο Σταματίου), Πρόβατος, Σπαχής, Παπαδόπουλος, Κιλιντάρης (55ο Μάλαμας), Μήλιος, Στοΐλας, Μεσιούρης (75ο Χατζηανδρέου Χρ.), Μάγκος (86ο Αθανασούδας).

Απόλλων Παραλιμνίου( Π. Δημητρίου): Σαββίδης, Δαμ.  Τριανταφύλλου, Τσαούσης (60ο Ντιαλό), Κουτζαβασίλης (46ο Τάκας), Μερεσιώτης, Δέντσας, Μεταλλίδης, Γκόλιας (74ο Νικολαΐδης), Γιαν. Καρυοφύλλης, Σιψής (46ο Βασίλ. Καρυοφύλλης), Τοπάλ.