Web
Analytics


OFFICIAL SITE OF
APOLLON PARALIMNIOU

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ – ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 1 - 1 ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ
13 Οκτ 2019 - 16:00ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ( 4η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ) - ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΓΗΠΕΔΟ ΣΕΡΡΩΝ

Για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική έμεινε μακριά από την νίκη ο Απόλλωνας . Μετά την ήττα στην Χρυσούπολη από τον Νέστο , αυτή την φορά δεν κατάφερε να κερδίσει τον Πανσερραϊκό αφού ισοφαρίστηκε στα τελευταία λεπτά του αγώνα.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τον γηπεδούχο Πανσερραϊκό να προσπαθεί να αποδείξει τον τίτλο του φαβορί. Δεν άργησε να κάνει αισθητή την παρουσία του στα καρέ του Παπαδόπουλου , ωστόσο η κεφαλιά του Γκούρτσα στο 4ο λεπτό από πλεονεκτική θέση κατέληξε πολύ μακριά από τα δοκάρια. Ο Απόλλωνας άρχισε σιγά- σιγά να δείχνει πόσο καλοδουλεμένη ομάδα είναι , πήρε μέτρα στο γήπεδο και έδειχνε απειλητικός με τον Γαιδαρτζή, τον Λιάρα και τον N’Lundulu.

Έτσι κυλούσε το παιχνίδι στο πρώτο ημίχρονο με τον Πανσερραϊκό να απειλεί κυρίως με σέντρες αφού τα ακραία και τα κεντρικά μπακ δεν έδιναν χώρους στους επιθετικούς του Πανσερραϊκού. Ο δραστήριος Consi δεν μπορούσε να δημιουργήσει από τα αριστερά με τον Τοπάλ να είναι άριστα διαβασμένος. Στο 28ο λεπτό ο Γαϊδαρτζής εκμεταλλεύτηκε το κλέψιμο και την καλή πάσα του Τζαμπέγια, για να κάνει το 0-1 με έξοχο σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή.

Σκόρερ και πάλι ο Γαϊδαρτζής

Από εκεί και πέρα το παιχνίδι στο πρώτο ημίχρονο ήταν ισορροπημένο και το γκολ του Γαιδαρτζή ήταν αυτό που χώριζε τις δύο ομάδες στη ανάπαυλα.

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου ο Πανσερραϊκός έκανε αλλαγή τον Obosu με τον Τσιμίκα με σκοπό να πιέσει ακόμα περισσότερο αλλά και πάλι είχαμε το ίδιο μοτίβο με τους γηπεδούχους να μην μπορούν να δημιουργήσουν ευκαιρίες μπροστά από την εστία του Απόλλωνα. Ο Απόλλωνας είχε το καθαρό μυαλό να κυκλοφορεί σωστά την μπάλα και είχε κι αυτός τις στιγμές του να σκοράρει και δεύτερο γκολ.

Όσο πλησίαζε προς το τέλος το παιχνίδι ο Πανσερραϊκός άρχισε να πιέζει με ανορθόδοξο τρόπο με πολλές σέντρες και σε μια από αυτές ήρθε και το τυχερό γκολ με την μπάλα μετά από διώξιμο των αμυντικών του Απόλλωνα να βρίσκει στην πλάτη του Consi.

Έτσι τελείωσε το παιχνίδι με τον Απόλλωνα να φεύγει απογοητευμένος από το κακό αποτέλεσμα.

Οι συνθέσεις:

Πανσερραϊκός (Νεντίδης): Σοϊλεμέζογλου, Ζέρης, Αποστολόπουλος, Καστριτσέας, Κασμερίδης, Τριανταφύλλου(65′ Πινιώτης), Πτηνόπουλος(65′ Diallo), Ψάλτης, Γκούρτσας, Conci, Obosu(45′ Τσιμίκας)

Απόλλων Παραλιμνίου (Δημητρίου): Παπαδόπουλος, Τοπάλ, Τάκας, Κούτλας, Νικολαϊδης, Τζαμπέγια(77′ Πεκρής), Λιάρας, Λάσπατζης(87′ Βασάρας), Γαϊδαρτζής, N Lundulu(90+ Λαδόπουλος)