Web
Analytics


OFFICIAL SITE OF
APOLLON PARALIMNIOU

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ vs ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ vs ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

18-12-2018
3η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ - ΚΥΠΕΛΛΟ
ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
0
4

Ο ΑΠΟΛΛΩΝ αποχαιρέτησε το κύπελλο Ελλάδας με ήττα με 4-0 από τον Αστέρα Τρίπολης.
Το παιχνίδι όπως ήταν αναμενόμενο ήταν μονόλογος των φιλοξενούμενων, οι οποίοι είχαν και την κατοχή και τις ευκαιρίες. Έδειξαν, ότι παρά τις απουσίες αρκετών παικτών διαθέτουν περισσή ατομική ποιότητα, αλλά και καλοδουλεμένη ομάδα παρά την πρόσφατη αλλαγή προπονητή. Αλλαγή προπονητή που έφερε θεαματικά αποτελέσματα καθώς έχει σε 5 αγώνες, 5 νίκες.
Η ομάδα μας προσπάθησε να φανεί ανταγωνιστική σε ένα βαρύ γήπεδο από την βροχή, γεγονός που επιβάρυνε περισσότερο τις ενέργειες των ποδοσφαιριστών. Τα γκολ πέτυχαν ο Τσιλιανίδης στο 7ο λεπτό, ο Μπαστιάνος στο 42ο λεπτό, ο Δουβίκας στο 51ο λεπτό και Βαλιέντε στο 58ο λεπτό. Ο ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ τελείωσε το ματς έχοντας 4 τελικές προσπάθειες και 34% κατοχή μπάλας.
Στο 53ο λεπτό ο Μαυρομμάτης σε αμυντική του προσπάθεια δέχτηκε κλοτσιά κάτω από το γόνατο, με αποτέλεσμα να κοπεί βαθιά και να διακομιστεί στο νοσοκομείο και να του τοποθετηθούν 18 ράμματα.
Η συμμετοχή του ΑΠΟΛΛΩΝΑ στους ομίλους του κυπέλλου Ελλάδας συνιστά επιτυχία, καθώς αυτό συνέβη για πρώτη φορά στην ιστορία του. Τελείωσε την πορεία του με 1 βαθμό τον οποίο απέσπασε την πρώτη αγωνιστική από τα Τρίκαλα.
Οι συνθέσεις:
ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ (Παύλος Δημητρίου): Σαββίδης, Μαυρομάτης (53' λ. τρ. Δέντσας), Τσαούσης (64' Λαζαρίδης), Κουτζαβασίλης, Κ. Τριανταφύλλου, Λιάρας, Ζυγκερίδης, Κεχαγιάς (78' Γκόλιας), Δ. Τριανταφύλλου, Τάκας, Καριοφύλλης.
ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Γιώργος Παράσχος): Αθανασιάδης, Αλμπάνης (64' Καρδάρης), Χριστόπουλος, Βαλιέντε, Ορτέγκα (80' Φωτόπουλος), Μπελόκ, Σάλας, Ρόλε, Τσιλιανίδης (55' Μαρκ Φερνάντεθ), Μπαστιάνος, Δουβίκας.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ
ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Αρχικές συνθέσεις