Web
Analytics


OFFICIAL SITE OF
APOLLON PARALIMNIOU

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ 2-0 ΕΘΝΙΚΟΣ ΣΙΔΗΡΟΚΑΣΤΡΟΥ

Επάνοδος στις νίκες για τον ΑΠΟΛΛΩΝΑ αφού σήμερα επικράτησε με 2-0 της ομάδας του ΕΘΝΙΚΟΥ ΣΙΔΗΡΟΚΑΣΤΡΟΥ. Σε ένα καλό αγωνιστικό χώρο, τηρουμένων των αναλογιών, ο ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ μπήκε δυνατά με στόχο να βάλει ένα γρήγορο γκολ. Η πρώτη κλασική ευκαιρία καταγράφηκε στο 14ο λεπτό όπου ο Ζυγκερίδης βγήκε τετ α τετ με τον Γαβριηλίδη ωστόσο δεν κατάφερε να ευστοχήσει.  Με πίεση ψηλά και με κατοχή της μπάλας προσπάθησε να διασπάσει την αμυντική διάταξη του ΕΘΝΙΚΟΥ και το κατάφερε στο 29ο λεπτό. Ο Μουτεσίδης εκτέλεσε κόρνερ από δεξιά και ο Τάκας με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα,αφού αυτή χτύπησε στην πλάτη του Τσεμπερίδη. Η εικόνα του ματς δεν άλλαξε στο πρώτο μέρος με τον ΑΠΟΛΛΩΝΑ να είναι επιθετικός.

Με την έναρξη του δευτέρου μέρους ο Εθνικός φάνηκε απειλητικός σε 1-2 φάσεις χώρις να καταφέρει κάτι. Στο 75ο λεπτό ήρθε το πέναλτι για τον ΑΠΟΛΛΩΝΑ. Σε τράβηγμα του Ζυγκερίδη εντός περιοχής ο διαιτητής καταλόγισε το πέναλτι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Μουτεσίδης ο οποίος με ωραίο χτύπημα έστειλε στην δεξιά πλευρά της εστίας την μπάλα για το 2-0 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Την πρώτη τους εμφάνιση με την ομάδα έκαναν οι Νικολαϊδης, Σιψής,Diallo.

 

Την προσεχή τετάρτη θα πραγματοποιηθεί η εξ΄ αναβολής 13η αγωνιστική. Ο ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ θα υποδεχθεί τον ΠΑΟ ΚΟΣΜΙΟΥ στις 15:00.

Οι συνθέσεις:

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ(Π. Δημητρίου): Γουναρίδης, Δ. Τριανταφύλλου(67’ Σιψής), Τάκας, Κουτζαβασίλης, Δέντσας(79’ Μεταλλίδης), Μερεσιώτης, Λιάρας, Νικολαΐδης(54’ DIALLO), Ζιγκερίδης, Β. Καρυοφύλλης, Μουτεσίδης(84’ Ι. Καρυοφύλλης)
ΕΘΝΙΚΟΣ ΣΙΔΗΡΟΚΑΣΤΡΟΥ(Σ. Καρυπίδης): Γαβριηλίδης, Ι. Τσιντσάρης, Πετρίδης(65’ Παρούκας), Τσιατμάς, Κ. Σαμαράς, Τοπάλ, Γέρμανλης(55’ Βεντούζης), Καραχάλιος(57’ Ράτσικας), Γεράκης, Τσεμπερίδης(79’ Ν. Σαμαράς), Αβράμης