Web
Analytics


OFFICIAL SITE OF
APOLLON PARALIMNIOU

Α.Ε. ΚΑΛΑΜΠΑΚΙΟΥ 0 -1 ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ. ΚΟΜΒΙΚΗ ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.

Ο ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ συνεχίζοντας για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική τις καλές εμφανίσεις κατάφερε να φύγει νικητής απο το Καλαμπάκι, πετυχαίνοντας την πρώτη του εκτός έδρας νίκη μετά απο 4 ανεπιτυχείς προσπάθειες. Ο ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ μπήκε από την αρχή με σκοπό να ελέγξει τον ρυθμό του παιχνιδιού, και το κατάφερε σε πολύ μεγάλο βαθμό αφού απειλήθηκε ελάχιστα ενώ ήταν και καλός επιθετικά. Ο ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ σκόραρε στο 37ο λεπτό μετά απο προσπάθεια του Γιώργου Λαζαρίδη ο οποίος πλάσαρε εύστοχα τον αντίπαλο τερματοφύλακα. Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ έχασε αρκετές ευκαιρίες να διπλασιάσει το σκορ, ωστόσο το 0-1 παρέμεινε μέχρι το τέλος.

Μέτα απο το κακό ξεκίνημα η ομάδα φαίνεται οτι βρίσκει το ρυθμό της πετυχαίνοντας για πρώτη φορά στο φετινό πρωτάθλημα 2 συνεχόμενες νίκες.Επόμενος αντίπαλος ο πρωτοπόρος του πρωταθλήματος , Νέστος Χρυσούπολης, την ερχόμενη Κυριακή 25/11/2018 στις 15:00 στο Παραλίμνιο.

 

Απόλλων Παραλιμνίου ( Παύλος Δημητρίου): Σαββίδης, Λίαρας, Τσαούσης, Μερεσιώτης, Κουτζαβασίλης, Δέντσας, Β. Καρυοφύλλης, Κεχαγιάς, Ekmekci Okan, Λαζαρίδης, Ζυγκερίδης.