Web
Analytics


OFFICIAL SITE OF
APOLLON PARALIMNIOU

ΔΥΣΚΟΛΟ ΕΝΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΜΑΤΣ ΜΕ ΑΡΗ ΑΒΑΤΟΥ

Δύσκολο ματς δίνει το Σάββατο , στο Παραλίμνιο, ο ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ με αντίπαλο τον Άρη Αβάτου.

Η καθημερινή προετοιμασία της ομάδας υπό την επίβλεψη του προπονητή Κου Παύλου Δημητρίου και των βοηθών του συνεχίζεται με αρκετά προβλήματα, καθώς ο Δημήτρης Κεχαγιάς  έχει μικροενοχλήσεις, ενώ ο Κώστας Μερεσιώτης έχει τεθεί νοκ άουτ από το Σαββατιάτικο παιχνίδι. Απόντες και οι Στέφανος Γουναρίδης, Αλέξανδρος Μεταλλίδης. Αντίθετα ο Σάκης Μουτεσίδης ανεβάζει συνεχώς ρυθμούς και αναμένεται σύντομα να προσφέρει και πάλι τις πολύτιμες υπηρεσίες του.

Ο Άρης Αβάτου βρίσκεται στην 6η θέση του βαθμολογικού πίνακα έχοντας μέχρι τώρα 2 νίκες , 1 ισοπαλία και μία ήττα. Προέρχεται από την ήττα εκτός έδρας με τον Κεραυνό Πέρνης. Σε ένα παιχνίδι που έμεινε με 10 παίκτες από νωρίς (39ο λεπτό – Μίλερ), δέχθηκε 3 γκολ και μοιραία ηττήθηκε. Ωστόσο μέχρι την αποβολή είχε παρά πολύ καλή απόδοση.

Ο Άρης αγωνίζεται από το 2017-2018 στη Γ΄ Εθνική. Πέρσι τερμάτισε στην 5η θέση και κατέκτησε το κύπελλο της ΕΠΣ Ξάνθης.Φέτος ξεκίνησε με φιλοδοξίες και κατάφερε να προκριθεί στους ομίλους του κυπέλλου Ελλάδος αποκλείοντας τον Εθνικό Νέου Κεραμιδίου και τον Πλατανιά.

Έχει πραγματοποιήσει μέχρι στιγμής 14 μεταγραφές. Μερικές από τις μεταγραφές είναι οι Αθανασίου ( Τερματοφύλακας από Ορφέα Ξάνθης), Κρασώνης ( από Δόξα Ν.Σιδηροχωρίου), Στασινόπουλος ( από Λουτράκι) , Ζήνωνος ( από Δόξα Προσκυνητών).